Kategorier

Om / For nye beboere

Velkommen til vores hyggelige Egå Engvej!

Dette er hjemmesiden for Grundejerforeningen Egå Engdal, som hører hjemme på Egå Engvej, 8250 Egå.

Er du ny beboer på vejen, må du meget gerne tage kontakt til bestyrelsen, så vi kan få taget godt imod vores nye naboer.

Her på hjemmesiden finder du kontaktoplysninger på bestyrelsen, vedtægter, ordensregler, lokalplan over området, links til relevante instanser, referater fra generalforsamlinger, bestyrelsesmøder og lignende.

Adgang til beskyttede dele af hjemmesiden udleveres ved at kontakte Bestyrelsen.

Desuden kan du blive medlem af vores Facebook grupper:
Egå Engvej (til kommunikation mellem beboere) – Her er blandt andet adgang til deleværktøj så som hækkeklipper, stiger med mere.
Egå Engvej – køb og salg

I Grundejerforeningen arbejder bestyrelsen frivilligt for, at vores fælles områder fungerer bedst muligt. Vi arbejder på at have bedst mulige faciliteter inden for de økonomiske rammer, der er til rådighed. Bestyrelsen bliver valgt én gang om året, på vores generalforsamling i april. Ud over generalforsamlingen, er der en årlig vejfest og fælles arbejdsdage i løbet af året.

Vi har mange dejlige børn i området, og dem vil vi gerne passe godt på, så kør forsigtigt og overhold vores fartgrænse på max. 30 km/t.

Der opfordres til, at biler parkeres i indkørslerne. Har man mere end 1 bil opfordres man til at parkere på de fælles parkeringspladser, således at stikvejene bliver holdt fri for biler.

Bestyrelsen kan kontaktes på bestyrelse[snabel-A]egaaengvej.dk
(husk at holde den gode tone – vi er alle sammen frivillige)

CVR: 36112158